måndag, maj 01, 2006

Efter 115 år av demonstrationer är det dags att någon lyssnar!

Årets första maj börjar lida mot sitt slut. Det blev mycket samma gamla visa igen, första majtåg och tal i Visby, Hemse och Rute. Utom i Stockholm där demonstrationerna urartade till upplopp, och i Uppsala där kristdemokraterna lär ha svarat för det längsta demonstrationståget.

Socialdemokraterna anklagar Moderaterna och Borgerliga Alliansen för att ge sig på de arbetslösa. Men varför gör då inte Göran P något åt arbetslösheten själv? Socialdemokraternas långa styre av vårt land har faktiskt lett oss till den situation vi har idag; 1,5 miljoner människor har inte jobb eller jobb i den utsträckning man skulle vilja ha. Det är vad socialdemokraternas politik leder till. Man lappar och lagar lite här och där innan valet, men tar inga rejäla grepp.

Jag hoppas många har sett moderaternas helsidesannons i de stora rikstidningarna på Valborgsmässoafton. Visst är det märkligt att i vårt land går de socialdemokratiska stödtrupperna ut och demonstrerar (indirekt) mot sin egen regering? Det är dags att göra en kursändring och rösta på moderaterna nästa gång! Det måste kunna löna sig att arbeta, särskilt om man är en av dem som tjänar minst!

Sverige behöver helt enkelt ett nytt arbetarparti!

Inga kommentarer: