onsdag, september 13, 2006

Enig Allians mot splittrad vänster

Nu har båda regeringsalternativen frågats ut i TV4. Beskeden är tydliga. På ena sidan står en enig Allians för Sverige med en konkret politik för fler jobb. På andra sidan finns en splittrad vänster som inte är överens om mer än att de helst vill slippa varandra. Det kommer tom inviter till borgerliga partier från Persson.

Vilken skillnad att se samstämmigheten och glädjen hos den borgerliga gruppen, jämfört med den bitvis irriterade och sura framtoningen hos socialistkartellen vid gårdagens utfrågning. Fredrik visade ikväll också mer av sin humoristiska ådra och att han är den som ska leda en allians som har roligt tillsammans.

Vi måste poängtera för väljarna att vi på söndag kan rösta fram en ny regering som har en gemensam politik för fler jobb, mer kunskap i skolan och fler uppklarade brott. Med bara fyra dagar kvar är det fortfarande just jobben, välfärden och brottsligheten som väljarna tycker är valets viktigaste frågor. Det är frågor där vi har konkreta gemensamma svar tillsammans med Alliansen.

Inga kommentarer: