fredag, juli 14, 2006

Bilexpo i Slite

På torsdag kvällen var delar av familjen på Bilexpo i hotellparken i Slite. En riktig folkfest! Många hundra motorentusiaster hade samlats för att ställa ut sina bilar, motorcyklar eller bara gå runt och titta och tävla. Bilarna var både nya och gamla, egenhändigt byggda och ombyggda, och många väldigt häftiga.

Som vanligt vad vädret vackert och bidrog till en skön kväll. Fler uppträdanden gavs från scenen i parken, och korv, burgare och läsk fanns i mängder till dem som blev hungriga. Man träffade bekanta och fick sig en del nyheter till livs. Pizzerian var tyvärr fullsatt, så det blev ingen pizza denna gång (tradition).

Vi stannade också till en stund för att titta på Sjöfartsmuseet och se och lyssna till muséets tändkulemotorer. Det är verkligen ljud som hör hemma i en fiskehamn som Slite. Mycket finns också att titta på inne på museet.

Denna kväll är ännu ett arrangemang som gör att Slite som samhälle håller på att bli riktigt attraktivt. Det har också blivit ett av de evenemang som återkommer varje sommar, och det tycker jag är värdefullt och mycket roligt för samhällets utveckling.

Inga kommentarer: