torsdag, augusti 17, 2006

Intervju i Eter

Idag sändes intervjun som Katarina H gjorde med mig för en tid sedan om bloggar på lokalradion. Det ska bli spännande att se om det blir fler som bloggar, och om det kommer mer synpunkter på det som jag skriver framöver. Jag ser det i alla fall som ytterligare en väg att nå väljarna, för kommunikation är inte enkelt.

Som läsare kan man alltid kommentera bloggen, man kan kontakta sin förtroendevalde eller man kan försöka få kontakt med mig vid de utåtriktade aktiviteter som nu kommer i mängd: valstugor på Östercentrum, marknader och olika valturnéer runt ön.

Just nu är det ju massor av aktuell politik omkring oss. Östersjökonferens med miljöfrågor, EM med narkotikaproblematik bland tidigare idrottare och diskussioner där fastighetsskatten egentligen är den viktiga frågan, men som nu handlat om otydligheter och räntebidrag. Här måste Alliansen snart komma fram till ett gemensamt ställningstagande som når ut till allmänhet och media.

Sen kan man ju undra vad socialisterna egentligen har för sig. De har ju olika åsikter i det mesta, klagar på varandra och har inget förslag om hur regeringen kommer att se ut. Det kan verka som om de redan gett upp kampen. Trots det så försöker de få det till att det finns en spricka i Alliansen. Lite ödmjukhet skulle inte skada!

Alliansen jobbar däremot för att hitta gemensamma utgångspunkter innan valet, och det tycker jag är mycket ärligare.

Inga kommentarer: