torsdag, september 09, 2010

Valtips!

Valdagen närmar sig med stormsteg, och det märks att gotlänningarna är mycket intresserade av att prata politik! Bland oss valarbetare stiger också temperaturen ju närmre valdagen vi kommer. Många har redan röstat, och fler lär rösta under tiden fram till valdagen den 19 september. Till vår hjälp i alliansen har vi naturligtvis alla positiva opinionsundersökningar vi fått under lång tid, men det finns ingen anledning att slå sig till ro. Nu gäller det att föra fram våra förslag om ett ansvarsfullt styre i Sverige och på Gotland i minst 4 år till!

Oron finns naturligtvis för odemokratiska partiers inslag, så jag anser att våra moderata frågor måste få stort gehör, eftersom de handlar om välfärden för alla människor i landet. Alla behövs, inte minst för att vi ska kunna behålla en hög servicenivå, när allt fler pensioneras, fler äldre behöver samhällets insatser, och det föds allt fler barn. Då behöver vi bli fler som jobbar.

För att vara riktigt säker på att få fram just den person man vill ha tror jag fler kommer att kryssa i detta val. Det räcker inte att någon står överst på en lista. Man måste dessutom kryssa den person man föredrar! Möjligheten har funnits i flera år nu, ändå är det mindre än hälften av väljarna som kryssar i personvalet.

Inga kommentarer: