söndag, november 30, 2008

Moderaternas framtidskonvent i Sollentuna 28-29 november

Moderaterna har nu haft ett två dagar långt framtidskonvent i Sollentuna, där olika arbetsgrupper presenterat förslag som ska bli underlagen till våra viktiga frågor inför nästa mandatperiod 2011-2014. Jag har haft möjligheten att få vara med och ta del av diskussionerna, och träffa många kollegor från hela landet.
Naturligtvis har arbetslinjen varit det genomgående ”blåa bandet”, men också de självklara målen att låta människor själva få fatta sina beslut för att kunna uppnå sina livsmål, liksom andra självklara framtidsfrågor. Rättvisa är ett annat genomgående tema i de politiska diskussionerna. Vi ska ge förutsättningar för allt detta, och också ha en tryggad välfärd för skolan, sjukvården och omsorg om dem som behöver samhällets stöd.
Som vanligt är vår högsta partiledning närvarande, och anföranden hölls av Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Per Schlingman m fl, om hur vi tillsammans kan arbeta vidare med reformarbetet. På så sätt ska vi göra Sverige ännu bättre, för människornas bästa och ge förutsättningar för ett hållbart samhälle.

Inga kommentarer: